detectingpeople.dk › Detektor › Mine nyeste kommentarer
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Mine nyeste kommentarer

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 Detektor › Mine nyeste kommentarer 
2 billeder på 1 side(r)


Peth23. Juni 2015 kl. 10:14Det meste du kan se er drænssystemer, med hovedledninger og stikledninger ud fra dem. Jeg tror også der er flere systemer dræn og et eller flere gamle skel.


Peth08. Marts 2015 kl. 10:59Tak. Hvad er endeslag, hvor sidder det? Der er ikke hul igennem, det er "emaljen" som er brækket af.


Peth04. Marts 2015 kl. 21:09Tak for det, Jeg kunne ikke forliges med den lave vægt. Jeg har under min søgning på nettet fundet noget om, at hvis man vejer sølv, så er et/en lod 14,7 gram. Kender i til det? Har i et bud på alderen?


Peth04. Marts 2015 kl. 18:25Bingo, super, tak for det. Det passer meget godt, heromkring i det Sønderjyske. Under 1. Verdenskrig var der en del russiske krigsfanger i vores område, de gravede afvandingskanaler for bedre afvanding. Der har været flere lejre heromkring, hvor de holdt til. Krigsfangelejren på Øster Terp Nørremark. Fangelejren blev opført omkring 1915 beregnet til russiske krigsfanger og lå ved sogneskellet mellem Bovlund og Øster Terp. Lejren bestod af træbarakker. Omkring 1919 blev lejren igen fjernet. Denne lejr er ca. 3 km herfra...


Peth04. Marts 2015 kl. 17:56Hej, Tillykke. Dette er vist et sjældent fund. Sådan en krum flintekniv / segl er meget sart, den er der garanteret passet godt på i tidernes morgen.


Peth25. Februar 2015 kl. 13:04Hej, så lykkedes det. Kan man tilføje billeder til et eksisterende eller skal de "samles". Jeg kan se på billedet at det nede i fordybningen ligner et 5 tal, er det en mønt som er deformeret og brugt som smykke?


Peth12. Februar 2015 kl. 23:18Måske kunne det være i den retning man skal søge, tak for hintet. Genstanden er fundet på lav dyrket jord, den kan være tilført med affald / naturgødningen, hvor mange ting endte før i tiden, i forbindelse med oprydning / sammenfejning.


Peth28. Januar 2015 kl. 15:30Super fund. Stort tillykke med et fund som vi andre drømmer om. Er der nogen alders gæt på den?


Peth05. Januar 2015 kl. 16:51Ja tak, og godt Nytår, det siger du sagtens, det er ikke altid jeg kan "bunde" i kort fodtøj, det er ret lav mark og kommunen renser ikke vandløb op hernede, de fylder gydegrus i! Foreløbig er det længste jeg har gået, 2 timer ialt, pga helbred og tid. Jeg har en ide om at jeg vil bruge mine egne 9,5 ha til træning. Så vil jeg videre til måske ældre fund muligheder, lidt mere historiske færdselsårer og evt gamle beboelses områder.


Peth25. December 2014 kl. 01:09Tyre ringe er helt cirkelrunde og af stål, så vidt mig bekendt. Har for 35 år siden trukket tyre til fremvisning på Ungskuet i Herning i flere år. Denne ser ud til at være tykkere i enderne. Peter Thuesen


Peth27. November 2014 kl. 00:27Er der nogen som kan gi et fingerpeg om hvad dette er. Det er en standard tændstik. Blev fundet for et par dage siden og var nær røget i jerntønden inden den blev vasket. Det nederste billede er roteret lidt, da jeg synes det ligner et 10 tal og så måske lidt bogstaver til højre for det.
 

Udvid/Kollaps indhold Se her

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien