detectingpeople.dk › Forum › Loppemarkedet › Køb/Salg/Bytte › garmin oregon 400t
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Forum › Loppemarkedet › Køb/Salg/Bytte › garmin oregon 400t
garmin oregon 400t
Vil du sælge en brugt detektor, eller andret brugt detektorudstyr, kan en "annonce" oprettes i denne tråd. (BEMÆRK : KUN for private... forhandlere henvises til at kontakte administrationen for nærmere aftale.)
Skriv ny tråd   Besvar indlægget   Printvenlig side     Forum indeksKøb/Salg/Bytte
Vis foregående tråd :: Vis næste tråd  
Forfatter Besked
Gordon butch [xgordonbutch]Medlem


Indmeldt: Jun 20, 2009
Indlæg: 0
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Man Apr 04, 2011 5:27 am    Tråd: garmin oregon 400t Besvar, med citat

garmin oregon 400t sælges til højeste bud over startpris på 1700,- kr.
Der er et kopi af mit navigationskort, fra Nüvi lagt ind med dør-til-dør-navigation. så den fungerer både som dør til dør navigator, og til fund reg.
Den er brugt med i god stand.
Der medfølger opladelige batterier.

Lidt om legetøjet:

holdbar og vandtæt, er Oregon 400t bygget til at modstå elementerne. bump, støv, snavs, fugt og vand er ingen match for denne barske navigator.

Touch and go
Oregon® 400t definerer indgangen til en ny æra for håndholdte GPS: Kombinationen af touchscreen og en brugermenu, som gør manualen overflødig, har gjort Garmins søkortplottere og bilnavigatorer markedsdominerende på hver deres område, og med Oregon® 400t findes samme funktionalitet nu i en håndholdt GPS. Der er et væld af avancerede funktioner, som alle sammen er tilgængelige med blot få, enkle tryk på skærmen: En grad af brugervenlighed som sikrer, at man kan bruge tiden på oplevelser frem for at fumle med sin GPS. Oregon® 400t viser vejen med et krystalklart farvedisplay med indstillelig baggrundsbelysning. Kabinettet er robust og vandtæt – designet til at modstå elementerne.
Oplev naturen i 3D
Det præinstallerede topografiske kort i skala 1:100.000 lader dig opleve dine omgivelser i 3D-vue, og giver dig de informationer, du behøver for vandring eller klatring. Kortdetaljeringen inkluderer vegetation, højdeinformation, visse stier, interessepunkter m.m. Oregon® 400t's 3D-vue hjælper dig til at se, hvordan omgivelsernes topografi virkelig ser ud.
Del trådløst
Med Oregon® 400t kan du trådløst dele dine waypoints, spor, ruter og geocach-positioner med andre lignende enheder. Send dine favoritpositioner til din ven – det er helt enkelt: Vælg blot "send" for at overføre data.
Find hvad du søger
Oregon® 400t er integreret med geocaching.com med mulighed for download af geocaches med detaljer og ledetråde direkte til din enhed. Hent blot GPX-filen med enheden og begiv dig ud på skattejagt. Oregon® 400t er den perfekte kompagnon til alle typer af udendørs eventyr.
Hold kursen
Oregon® 400t er forsynet med elektronisk kompas, som kan vise din kurs, selv når du står stille. Den barometriske trykhøjdemåler viser din højde over havet ved at følge lufttryksændringen på din vej mod toppen.
Et væld af kortmuligheder
Oregon® 400t kan via datakort-indgangen tilføjes eksempelvis BlueChart g2 søkort eller City Navigator vejkort med mulighed for vejnavigation direkte til gadedøren. Senest tilkommet er det længe ventede Topo Danmark, et detaljeret topografisk landskabskort over Danmark med hidtil uset detaljeringsgrad. Topo Danmark inkluderer nyttig information om veje i by og på land, stier, spændende steder, POI'er fra Teleatlas, indsøkort med dybdekurver over større søer, højdekurver, vandløb, vegetation, højderelief mm. For enhver, der færdes i naturen, er Topo Danmark en revolution for udendørsaktiviteter.
MicroSD-kort
Oregon® 400t har mulighed for at lagre data på microSD-kort. Dine data kan nemt flyttes rundt mellem forskellige GPS-enheder eller computere.
Lynhurtig lokalisering
Den højfølsomme antenne med HotFix satellit-forudsigelse lokaliserer din position lynhurtigt og meget præcist, og fastholder satellitmodtagelsen uagtet det omgivende terræn. Uanset hvor du befinder dig, kan du regne med, at Oregon® 400t altid er klar til at vise vej.
Tilbage til toppen
Gordon butch [xgordonbutch]Medlem


Indmeldt: Jun 20, 2009
Indlæg: 0
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Tir Apr 05, 2011 5:44 am    Tråd: garmin oregon 400t Besvar, med citat

Kan kontaktes på 26220086 billeder kan sendes pr mail :O)
Tilbage til toppen
Gordon butch [xgordonbutch]Medlem


Indmeldt: Jun 20, 2009
Indlæg: 0
Gå til Profil
Send en PM

IndlægSkrevet: Tor Apr 21, 2011 7:58 pm    Tråd: garmin oregon 400t Besvar, med citat

'da der ikke har været nogen købere prøver vi igen :) højeste bud over 1500,-
Tilbage til toppen
Vis ikke tråde ældre end:   
Skriv ny tråd   Besvar indlægget   Printvenlig side     Forum indeksKøb/Salg/Bytte Alle tidspunkter er GMT + 1 Timer
Side 1 af 1


Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum
Du kan ikke tilføje filer i dette forum
Du kan ikke downloade filer fra dette forum