detectingpeople.dk › Detektor › Mine nyeste kommentarer
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Mine nyeste kommentarer

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 Detektor › Mine nyeste kommentarer 
1 billeder på 1 side(r)


Tom12. Februar 2018 kl. 23:01:tommel: hej John,stærkt gået med din gave til Lodsejer,fuld respekt,og til Jann,måske skulle du hellere starte en dialog på Forum istedet ,vi i Sydsjælland kan så måske komme til øre ,og give vores mening til kende,ikke fordi den ikke ligner din ,men kunne være sjovt og se om der er nogle der melder sig her fra området.Mvh Tom Daugaard Næstved.


Tom30. December 2017 kl. 16:56:zoom: hej Charlotte,Bondeskrald er det vist ikke,men har mange bud ,men mener du skal gå på Museum med dit fund,ser sku spændende ud ,glad for at se der kommer flere Damer som går med detektor,hvad angår din livslinie i din hånd,vil jeg foreslå dig at gå ind på det her link www.dagens.dk/livsstil...loeffe-dig og ellers vil jeg Ønske dig et Godt Nytår og se frem til hvad 2018 bringer frem af mulden fra dig.Mvh Tom Daugaard. :thumbsup:


Tom11. November 2017 kl. 15:52:zoom: Hej Tanja,ja en pilespids er det vist ikke ,men mener det er noget ikke særligt gammelt der er brækket af et haveredskab,ligner spidsen fra en kultivator.Mvh Tom. :tommel:


Tom02. November 2017 kl. 21:27:foto: hej Per,du er sku en Ørn til det med Foto,fantastisk billede ,og velkomponeret så der er balance i billedet også ,skarpheden kan ingen vist angribe.Mvh Tom. :tommel:


Tom29. Oktober 2017 kl. 16:25:zoom: hej Per,super fint foto af seglet,synd du ikke selv har trukket det op af mulden,har selv et magen til ,samme farveskift i flinten utroligt ,dog mener jeg at dette segl er blevet skærpet ,grundet takkerne eller aldrig brugt ,når jeg kommer op og besøger dig tager jeg også lige mit med ,sammen med lidt andet Guf fra Mosen. Mvh Tom Daugaard :tommel:


Tom24. Oktober 2017 kl. 12:46:zoom: Hej Maxine,håber min hjælp til Henrik virker,dine fund mener jeg at du måske skulle se dig om efter en anden mark,kun hammerhovedet er måske brugbart hvis du fikser det lidt ,og et nyt skæfte .mvh Tom. :tommel:


Tom11. Oktober 2017 kl. 13:47:foto: Hej Per,dette må vist være rigtig belysning på den feede mønt .mvh Tom. :tommel:


Tom03. September 2017 kl. 14:22:zoom: hej Tom Pedersen,mit bud er en Mejsel til det lidt finere arbejde,har selv en samling af mejsler dog ikke så små som din ,Pilespids ja måske,men hælder mere til Mejsel ,alder Neolitikum ( Bondestenalder ) ca 3000 f.kr.Mvh Tom. :tommel:


Tom23. August 2017 kl. 21:13:thumbsup2: Hej Per,mønter har jeg ikke forstand på ,men glæder mig at se du er tilbage igen på seitet.Mvh Tom. :tommel:


Tom17. August 2017 kl. 14:23:zoom: hej Carsten Gade,dette fine smykke er da med fuglen Rok,et smykke magen til er fundet i en udgravning i Kbh ,jeg har et billede af det fund,men stort tillykke med Fuglen.Mvh Tom Daugaard. :tommel:


Tom25. Juli 2017 kl. 14:44:zoom: Hej John,mener det er den første model af en Ruko nøgle jeg har set.Mvh Tom. 8O


Tom26. Maj 2017 kl. 22:32:zoom: Hej Jean,denne flotte Økse er vist fra sidst i Yngre stenalder,slebet og fantastisk form den har ,her ser man jo tydeligt hvor de senere Metal Smede har lært formen at kende,både i Bronzealder og Jernalder økser,stort tillykke med det fine fund.Mvh Tom :tommel:


Tom01. April 2017 kl. 16:31:zoom: Hej Carsten,min Mor underviste i Jernalder vævning og havde flere lignende liggende ,som hun brugte som tenvægte,så mit bud tenvægt. Mvh Tom. :tommel:


Tom31. Marts 2017 kl. 11:04:zoom: hej Hr.Thrane,feedt fund du der har gjort,inden ploven tog den,Mejsler er jo snart ikke til at finde mere,grundet de moderne maskiner Landbruget nu bruger,er de sjældent hele når man finder en.Mvh Tom. :tommel:


Tom29. Marts 2017 kl. 22:11:zoom: Hej Thomas,en 12 Skilling skal være rund,men måske har han en lidt Svær Kone ,som har jogget på den.Mvh Tom. :tommel:


Tom29. Marts 2017 kl. 21:39:zoom: Hej Jann,som Per M. skriver kan du jo bare lige slette de 2 billeder igen,flotte økser ,men ligner ikke mine ,har aldrig fundet en der er slebet ,den gule ser ud som den er knækket lige i hans skæfte,og så kasseret,så jeg kan se det ikke er de samme marker vi går på i Sydsjælland,snart lægger jeg nogle af mine fund op ,men tillykke med fundet.Mvh Tom. :tommel:

Udvid/Kollaps indhold Se her
Pointeren
der ses

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien