#1: Konservering af jern Forfatter: Jack [xjacan], Skrevet: Tor Mar 18, 2010 6:40 pm ---- Flot resultat.
#2: Konservering af jern Forfatter: Flemming Nielsen [flemse], Kirkevangen 3 a GørlevSkrevet: Tor Mar 18, 2010 8:17 pm ---- Imponerende resultat Brian , det er virkelig flot !
#3: Konservering af jern Forfatter: tommy [xtommy], Skrevet: Fre Mar 19, 2010 4:13 am ---- Superflot - det vil jeg prøve næste gang jeg finder noget flot jern. (-:
#4: Konservering af jern Forfatter: Allan [Kingfisher], Skrevet: Fre Mar 19, 2010 4:17 am ---- Det skal prøves. Har forsøgt med forskellige fremgangsmåder, uden tilfredstillende resultat.
#5: Konservering af jern Forfatter: bfodnes [xbfodnes], Skrevet: Fre Mar 19, 2010 5:50 am ---- Det er jo helt suverent resultat..
Angående Bivoksen.. Både honning og bivoks er jo evigvarende så du godt kan spise 2000 år gammel ekte honning.
Er det bare et fortynningsmiddel som ikke endrer den naturlige bivoksen ?
Naturen er fantastisk... Honning er evigvarende..
#6: Konservering af jern Forfatter: bfodnes [xbfodnes], Skrevet: Fre Mar 19, 2010 6:54 am ---- 25 år er ingenting for honning, jeg hadde ikke tvilet på å spise honningen til TuT ank Amon...
Bivoks og Honning er faktisk evigvarende.....dersom det holdes adskilt fra all annen dritt den kan blandes med. Og den kan brukes som atibiotika og sårsalve..
Så det er derfor jeg spurte om tilsætningsstoffene..